Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.07.2018 12:06

Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte İl Özel İdaresi’nden Manisa Büyükşehir Belediyesine geçen Yeni Han’da büro gibi kullanıldığı için açık olmayan ya da kullanılmayan dükkânların Manisa’nın tanıtımına ve kültürüne uygun şekilde kullanılması amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi, boş ve pasif durumdaki dükkanları ihaleye açıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yeni Han içinde bulunan ve kullanılmayan dükkanların daha aktif ve Manisa’nın tanıtımına katkı sağlayacak şekilde düzenlenmesi için kolları sıvadı. Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte İl Özel İdaresinden Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna geçen tarihi yapının Manisa’nın kültürel ve tarihi dokusuna uygun şekilde kullanılmasını hedefleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, büro tarzında kullanılan ve pasif durumda olan dükkânların tahsislerini Belediye Meclisi’nde oy birliği ile iptal ederek, yeniden ihaleye açıyor. Yeni han içindeki dükkanları kiralamak isteyen vatandaşların Manisa Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığına başvurabilecekleri, ancak kiralayacakları dükkânları ofis olarak kullanamayacakları belirtildi.
MASMEK Satış Merkezi ve Kurs Merkezi de Açılacak
Yeni Han’ın üst katında bulunan 32 adet iş yeri, Manisa tarihi ve kültürünü yaşatabilecek ürünlerin yapımı ve satışı açısından hizmet verme şartı ile ihaleye verilecek. Öte yandan Yeni Han’ın zemin katında bulunan 4 Adet iş yerinin de Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından MASMEK satış merkezi ve kurslarının verileceği eğitim merkezi haline dönüştürüleceği ifade edildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu