Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.08.2018 15:55

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde eğitimde fırsat eşitliği yaratmak amacıyla hayata geçirdiği ve bu noktada özveriyle çalışılan her eğitim öğretim döneminde artan başarı ivmesiyle, adından övgüyle söz ettiren MABEM; öğretmenlerine yönelik olarak seminer programı düzenledi. 4 gün sürecek seminer kapsamında MABEM öğretmenlerine ikna psikolojisi ve zor insanlarla iletişim konulu iki farklı eğitim verilecek.

MABEM’de görevli olan personelin öğretimdeki verimliliklerini arttırmak, eğitim öğretim döneminde karşılaşılan sorunları tespit etmek ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri geliştirmek, eğitim öğretim sürecinin sistemli bir şekilde değerlendirmesini yaparak bir sonraki yıl için ön hazırlık çalışmalarına zemin hazırlamak, derslerin öğretim yöntem ve teknikleri ile ilgili öğretmenlerin karşılıklı bilgi, birikim ve tecrübe paylaşımını gerçekleştirmelerini sağlamak, öğretmenlerin mesleki yeterlilik ve anlayışlarını gerçekleştirmek, eğitim alanındaki yeniliklerin gelişmelerin gerektirdiği bilgi beceri ve davranışları kazandırmak amacıyla 4 günlük seminer programı düzenlendi. Atatürk Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere 17 ilçedeki görevli MABEM öğretmenleri katıldı. Seminer hakkında bilgi veren  MABEM Müdürü Cihan Tibukoğlu, “2018-2019 eğitim öğretim faaliyetleri içerisinde öğretmen arkadaşlarımıza çeşitli seminerler düzenledik. İkna psikolojisi ve zor insanlarla iletişim adı altında iki eğitim seminerimiz var. Aynı zamanda MABEM iç bünyesi içerisinde yapmış olduğumuz faaliyetleri daha kaliteli noktalara taşıyabilme adına neler yapabiliriz diye bir istişare toplantısı yapıyoruz. Seminerlerimiz sırasında Elginkan Vakfı'da bizlerle işbirliği içerisinde olarak destek oluyor. Kurumlar arası işbirliği ile inşallah önümüzdeki eğitim öğretim döneminde başarılarımıza başarılar katarak devam etmek istiyoruz” diye konuştu. MABEM’in yeni eğitim öğretim döneminde de çeşitli seminerler düzenleyeceği bildirildi.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu