Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.08.2018 15:45

Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezlerinde (MABEM) öğrenim gören Melih Yücel ve Doğuhan Koçak, elde ettikleri başarıyla tüm Manisa’yı gururlandırdı. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de Galatasaray Lisesi’ni kazanan Melih Yücel ile Kabataş Erkek Lisesi’ni kazanan Doğuhan Koçak’ı aileleriyle birlikte makamında ağırladı. Başarılı öğrencileri tebrik eden Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Nutuk’ kitabını armağan etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması amacıyla 17 ilçede hayata geçirdiği MABEM’de öğretim gören öğrenciler elde ettikleri başarılarla tüm Manisa’yı gururlandırıyor. MABEM’de gördükleri öğretimin ardından Galatasaray Lisesi’ni kazanan Melih Yücel ile İstanbul Kabataş Erkek Lisesi’ni kazanan Doğuhan Koçak Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ile bir araya geldi. Ziyarette Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, MABEM öğretmenleri ile öğrencilerin aileleri de yer aldı.
Elde Edilen Başarı Gurur Yaşattı
Her iki öğrenciyi de tebrik ederek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileterek sözlerine başlayan Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün adına sizleri ağırlıyoruz. Bu başarıyı MABEM öğretmenlerimizin eşliğinde elde ettiğiniz için bizlere büyük bir gurur yaşattınız. Başarılarınızın devamını diliyoruz. Oralardan da daha iyi yerlere gideceğinizi umuyoruz. İnşallah sizden sonraki öğrencilerimiz de bu güzel okullara yerleşerek hem bizleri onurlandırır hem de ailelerini onurlandırır. İstanbul’da da öğrencilerimizin yanındayız. Elimizden geldiği kadarıyla her zaman destek olmaya hazırız. Sizler de Manisa’yı iyi bir şekilde temsil edeceksiniz. Sayın Başkanımız eğitime çok önem veriyor. Sistemde birçok değişiklik olmasına rağmen, bu kargaşa içerisinde böyle bir başarının elde edilmesi bizleri mutlu etti” dedi.
Veliler Büyükşehir ve MABEM’e Teşekkür Etti
MABEM’in dar gelirli ailelere eğitim konusunda büyük fayda sağladığını belirten öğrenci velisi Sabit Koçak, “MABEM’e bu hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi. Elde edilen başarıda hem okulun hem de MABEM’in büyük katkısı olduğunu belirten Muhsin Yücel ise, “Herkese teşekkür ediyoruz. MABEM’de inşallah bu şekilde devam eder. Bir eğitimci olarak eğitimin her yerde yapılabileceği kanısındayım. Dershanelerin yokluğunda da MABEM o boşluğu çok güzel doldurdu” diye konuştu. Ziyaretin sonunda Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç öğrencilere Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Nutuk’ kitabını armağan etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu