Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.09.2018 11:16

Sarıgöl’de bu yıl 12’incisi düzenlenen Sultani Üzüm Festivali başladı. Festival kapsamında, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün açtığı stantlarda hizmet ve yatırımlar sergileniyor.

Bu yıl 12’incisi düzenlenen Sarıgöl Sultani Üzüm Festivali’nde ilk gün coşkusu yaşanıyor. Sultani üzümde markalaşan ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlayan Sarıgöl’de yapılan festivalde Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün stantları da yer alıyor. Stantlarda, MASMEK kurslarında eğitim alan kursiyerlerin el emeği göz nuru eserleri ile birçok faaliyet alanı bulunan Gençlik Merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin yapmış olduğu projeler sergileniyor.
Eski içme suyu sistemleri gözler önüne seriliyor
Festival boyunca açık kalacak stantlarda, MASKİ Genel Müdürlüğü’nün içme suyu depolarında yapmış olduğu bakım onarım çalışmaları sonrasında çıkan küflü ve paslı borular ile birlikte sil baştan yenilenen mahalleler, dere ıslahları ve altyapı çalışmaları yer alıyor. 7-9 Eylül tarihleri arasında düzenlenen festivalde, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi ile MASKİ Genel Müdürlüğü’nün yatırım ve hizmetleri ziyaretçilerini bekliyor.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu