Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.09.2018 08:11

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, Sarıgöl ilçesinde 111 Milyon TL yatırım ile hayata geçirdiği 33 adet projeyi 12. Sultani Üzüm Festivali’nde vatandaşlarla paylaştı.

Bu yıl 12’incisi düzenlenen Sarıgöl Sultani Üzüm Festivali’nde Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün açtığı stantlar büyük ilgi gördü. 111 Milyon TL yatırım ile 33 adet projeyi Sarıgöl’de hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ, yatırım ve hizmetleri vatandaşlar ile paylaştı. Stantlarda sergilenen projeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Afyon Vali Yardımcısı Adem Uslu, Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir ve MASKİ Daire Başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar inceledi.
33 Adet Proje, 111 Milyon TL Yatırım
Festival’de Büyükşehir Belediyesi’nin ve MASKİ’nin hayata geçirdiği projelerin detayları da vatandaşlarla paylaşıldı. Toplamda 111 Milyon TL yatırım ile 140 kilometre asfalttan Şehit Haşim Dirik Kapalı Otopark ve Pazaryeri’ne, İstiklal Caddesi, Siteler Parkı, Kent Meydanı, Atatürk Gençlik Merkezi ile 256 kilometre altyapıdan 14 mahallenin yenilenen alt ve üstyapısına, 68 içme suyu deposunun bakım onarımına ve içme suyu sondajlarına kadar birçok proje vatandaşlar ile paylaşıldı. Stantlarda ayrıca MASMEK kurslarında eğitim alan kursiyerlerin el emeği göz nuru eserleri ile birçok faaliyet alanı bulunan Gençlik Merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin yapmış olduğu projeler sergilendi.
Eski ve yeni içme suyu hatlarına büyük ilgi
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Sarıgöl ilçesindeki altyapı ve içme suyu depolarındaki çalışmaları esnasında çıkarılan eski borulara, ağaç köklerine ve elektrik panolarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Stantlarda sergilenen Kızılçukur, Tırazlar, Baharlar, Selimiye, Kahramanlar ve Sarıgöl merkez gibi örnek bölgelerdeki yenilenen eski hatlar da protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından takdir edildi.
Muhtarlara mahallelerinin fotoğrafı hediye edildi
Protokol üyelerinin stantları ziyareti esnasında MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından alt ve üst yapısı yenilenen Dindarlı ve Baharlar muhtarlarına mahallelerinin fotoğrafı hediye edildi. Protokol üyeleri daha sonra festivaldeki diğer stantları ziyaret etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu