13.09.2018 14:51

Manisa Büyükşehir Belediyesi Selendi MABEM öğrencilerinden ve Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Ali Başoğul ile Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanan Müride Aycan Dilik Selendi Kaymakamı Mehmet Can İrdelp’e ziyaret gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Selendi MABEM’de aldıkları eğitim sonrasında Üniversite sınavlarında başarı gösteren, Ali Başoğul ve Müride Aycan Dilik, Selendi Kaymakamı Mehmet Can İrdelp’e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, Manisa Büyükşehir Belediyesi Selendi Muhtarlık Hizmetleri Sorumlusu Sakin Gürbüz, Selendi MABEM Sorumlusu İlyas Kocademir, Rehber Öğretmen Fadime Şimşek Yılmaz ve öğrenci velisi Metin Başoğul da bulundu. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Selendi Kaymakamı Mehmet Can İrdelp, üstün başarı gösteren öğrencilerin ilçe halkını ve kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirdi.
MABEM Fırsat Eşitliği Sağlıyor
Selendi Kaymakamı Mehmet Can İrdelp, Selendi MABEM’in kırsal kesim eğitiminde fırsat eşitliği sağladığını ve büyük bir boşluğu doldurduğunu belirterek, “Bazı işleri erteleyebilirsiniz; ancak eğitim ertelenmez. İnsana yapılan yatırım geleceğe yönelik en önemli yatırımdır” dedi.
“Cengiz Ergün Eğitime Önem Veriyor”
Manisa Büyükşehir Belediyesi Selendi MABEM Sorumlusu İlyas Kocademir, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün eğitime ayrı bir önem verdiğini ve bu yüzden 17 ilçede de Eğitim merkezlerinin açıldığını söyledi. MABEM Sorumlusu İlyas Kocademir, “İlçemizde eğitim kalitesinin yükseltilmesi için her türlü göreve ve sorumluluğa hazırız” diyerek duygularını ifade etti.