Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
30.01.2013 15:11

Müzikle uğraşan gençler, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle beraber soluğu Manisa Belediyesi Gençlik Merkezi Ses Kayıt Stüdyosu’nda aldı. Ege Bölgesi’nin en iyi stüdyolarından olma özelliğini taşıyan stüdyoda hem prova hem de kayıt yapma imkanına sahip oldukları için şanslı olduklarını söyleyen gençler, kendilerine profesyonel çalışma alanı sağlayan Manisa Belediyesi’ne teşekkür etti.

Manisa Belediyesi Gençlik Merkezi Ses Kayıt Stüdyosu, özellikle yarıyıl tatiline giren gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Geçtiğimiz yıl hizmete girerek, hem yerel sanatçıların hem de müzikle uğraşan gençlerin uğrak yeri olan Ses Kayıt Stüdyosu, gün içerisinde onlarca müzik grubuna ev sahipliği yapıyor. Tam donanımlı ses ve kayıt sistemiyle hem profesyonel hem amatör müzisyenleri ağırladıklarını belirten stüdyo sorumlusu ve konservatuar eğitmeni Emre Egel, müzik konusunda gençlere her türlü yardımda bulunduklarını söyleyerek stüdyo hakkında bilgi verdi.

Müzisyenlere Profesyonel Müzik Desteği

Yoğun ihtiyaca karşılık verebilmek adına stüdyonun randevu sistemiyle kullanıldığını belirten Egel, “Stüdyomuz kurulduğundan bu yana gerçekten büyük ilgi gördü. Yarıyıl tatiliyle birlikte de amatör gurupları ağırlamaya başladık. Görüyoruz ki gençler müzik konusunda oldukça hevesliler. Özellikle bateri ve gitar çalma konusunda belli bir aşamaya gelen gençler, kurdukları guruplarla birlikte buraya gelip demo kaydı yaptırıyor. Şüphesiz böyle profesyonel bir stüdyoda çalışmak onlar için büyük bir şans. Belki müzik hayatlarında bir basamak. Çünkü burada kendi seslerini ve çaldıkları müzik aletlerini deneyerek hatalarını düzeltme yolunda ilerleme imkanına sahipler. Aynı zamanda Manisa gençliğinin her türlü sosyal faaliyette bulunabileceği Manisa Belediyesi Gençlik Merkezi’nde oldukça keyifli zaman geçiyorlar. Amatör ya da profesyonel hiç ayırt etmeden kapımızın müzikle uğraşan herkese açık olduğunu belirtmek isterim.” diye konuştu. Stüdyonun kendileri için büyük şans olduğunu belirten gençler de müzik konusunda her türlü yardımı alabildikleri için kendilerine stüdyo imkanı sunan Manisa Belediyesi’ne teşekkür etti.

Gençlere Destek Geleceğe Yatırım

Gençlik Merkezi Ses Kayıt Stüdyosu’na olan ilginin kendilerini memnun ettiğini belirten Kültür Müdürü Pedagog Kemal Çalıoğlu da yetenekli gençlere destek verilmesinin geleceğe yatırım olduğunu ifade etti. Çamlıoğlu, “Değerli başkanımız Cengiz Ergün’ün himayelerindeki Gençlik Merkezimiz tüm birimleriyle gençlere hizmet etmeye devam ederken, özellikle ses kayıt stüdyosundan faydalanan genç sayısının her geçen gün arttığını görüyoruz. Stüdyo ihtiyacının karşılanmasının akabindeki yoğun ilgi de doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Bu anlamda hizmet vermekten dolayı mutluyuz. Gençlik Merkezi Ses Kayıt Stüdyosu kapısının amatör olsun profesyonel olsun her türlü müzisyene açık olduğunu ifade etmek isterim. Gençlere müzik alanında her türlü destek vermeye hazırız.” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu