19.09.2018 09:26

Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri gençlerin başarıya ulaşmasında tercih edilen ilk adres oluyor. Sarıgöl ilçesinde bulunan MABEM ilçedeki gençlerin eğitimine katkı sağlıyor. Merkezde 220 öğrenci yeni eğitim öğretim yılına başladı.

Gençlerin eğitimine katkı sağlamak, başarılarının artması ve eğitimde kaliteyi daha yükseğe taşımak için il genelinde hizmet veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri Sarıgöl ilçesinde 220 öğrenci ile yeni eğitim öğretim yılına başladı. Öğrencileri cüzi ücretlerle sınavlara hazırlayan eğitim merkezi 20 kişilik sınıflarıyla, etüt ve rehberlik çalışmalarıyla öğrenci ve velilerin yüzünü güldürüyor. Geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan Sarıgöl Gençlik Merkezi’nin ferah ortamında eğitim gören öğrenciler yeni eğitim öğretim yılında da başarı sağlamak için çalışacaklar. Merkezde öğrencilerin kültürel ve sosyal yönden gelişimlerini sağlamak adına yıl boyunca çeşitli etkinlikler de düzenlenecek.