23.09.2018 12:10

MANİSA Büyükşehir Belediyesinin eğitimde fırsat eşitliği yaratmak ve ailelerin eğitim harcamalarına destek olmak amacıyla hayata geçirdiği MABEM Eğitim Kurumları, il genelinde eğitim öğretim faaliyetlerine başladı. Bu kapsamda Ahmetli MABEM’de de 130 öğrenci eğitim görmeye başladı. Kayıt yaptırmak ve geleceğe emin adımlarla uzanmak isteyen öğrenciler için kayıt başvuruları da devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi MABEM Eğitim Kurumları, il genelindeki genç beyinlerin yeni hedeflere ulaşması ve kaliteli okullarda eğitim alarak istedikleri meslekleri yapabilmelerine zemin oluşturmak için 2018-2019 eğitim yılının startını verdi. Bu kapsamda Ahmetli ilçesinde de 3 Eylül 2018 tarihinde eğitime başlandı. 130 öğrenci ile çalışmalarını başlatan Ahmetli MABEM’de 101 öğrenci YKS, 29 öğrenci de LGS’ye hazırlanıyor.

Kayıtlar Devam Ediyor
Ahmetli ilçesindeki öğrenciler için kayıtlar devam ediyor. Sınavlara hazırlanan öğrenciler gerekli evraklarla Ahmetli MABEM’e başvurabilirler.