Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.09.2018 16:16

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle MABEM’e ziyarette bulundu. MABEM bünyesinde görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, başarılarıyla göz dolduran MABEM’in yeni eğitim öğretim yılında başarı çıtasını daha üst seviyelere çıkaracağına inandığını belirterek, çocukların eğitimine verilen desteği artırılarak devam edeceğini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması amacıyla hayata geçirdiği MABEM’de yeni eğitim-öğretim yılı başladı. Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç toplantı düzenledi. MABEM bünyesinde görev yapan öğretmenler ile bir araya gelen Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’e MABEM Müdürü Cihan Tibukoğlu, MABEM İlçeler Koordinatörü Hüseyin Özdemir, Müdür Yardımcıları Burak Akçay ve Ender Anlı yer aldı. Toplantıda konuşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, başarılarıyla göz dolduran ve gençlerin eğitim hayatlarında önemli bir rol üstlenen MABEM’in başarı çıtasının daha üst seviyelere çıkacağına inandığını belirtti.
Yönetici ve Öğretmenlere Teşekkür Etti
Elde edilen başarılar ve gösterdikleri özverili çalışmalar nedeniyle MABEM yöneticileri ve öğretmenlerine teşekkür eden Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere işaret ettiği Muasır Medeniyetler seviyesine ulaşmanın yolunun eğitim ve çalışmaktan geçtiğini biliyoruz. Bu doğrultuda bundan sonraki süreçte de çocuklarımızın eğitimlerine desteğimizi arttırarak devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün de bu konu üzerinde hassasiyetle duruyor” dedi. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını da temenni etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu