27.09.2018 16:50

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin Ahmetli’de hizmete sunduğu Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde 2018-2019 eğitim öğretim dönemi kayıtları başladı. Temel bilgilerin yanı sıra sportif ve sanatsal yeteneklerle donatılmış çocuklar yetiştirmek isteyen aileler Ahmetli ÇKSM’den ve (0236) 768 22 12 numaralı telefondan bilgi alabilirler.

Kurulduğu günden itibaren birbirinden farklı eğitimleri ile okul öncesi ve okul çağındaki öğrencilere ev sahipliği yapan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde, yeni dönem heyecanı başladı. Bu kapsamda Ahmetli ilçesinde de 2018-2019 eğitim öğretim yılı kayıtları yapılıyor. Bale, Satranç, İngilizce, Matematik ve Türkçe olmak üzere 5 farklı branşta eğitimlere başlanması planlanıyor. 4-12 yaş aralığı arasındaki öğrencilerin tümü, Ahmetli ÇKSM’ye kayıt yaptırabilecek. Aileler Çocuk Kültür Sanat Merkezi’ni ziyaret ederek, ya da (0236) 768 22 12 numaralı telefondan kayıtlarla ilgili bilgi alabilecekler. Eğitim faaliyetlerine başladığı günden itibaren Ahmetli ÇKSM’de 250 öğrenci birbirinden farklı branşlarda eğitim aldı.