30.09.2018 13:21

Eğitime yönelik projelere büyük önem veren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, geleceğimizin teminatı olan çocuklara yönelik hayata geçirdiği Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nde yeni eğitim ve öğretim dönemi başladı. Saruhanlı ilçesinde hizmet veren merkezde de çocuklar yeni dönemde gitar, matematik, halk oyunları ve İngilizce gibi birçok branşta hem eğitim alacak, hem de keyifli zaman geçirecek.

Gelecek nesillerin emanet edildiği çocukların gelişimine katkı sağlayabilmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde hizmete sunduğu Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nde yeni eğitim ve öğretim dönemi başladı. Saruhanlı ilçesinde hizmet veren Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi de yeni dönemde halk oyunları, gitar, matematik, İngilizce okul öncesi ve mental aritmetik branşlarında vereceği eğitimle çocukların gelişimine katkı sağlayacak.  Eğitime yönelik projelere önem verdiklerinin altını çizen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,” Üniversite ve ortaöğretim öğrencilerimize kurs veren MABEM kurumlarının yanı sıra 04-12 yaş arasındaki çocuklarımıza da, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nde verdiğimiz eğitimle gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Bu kapsamda Saruhanlı ilçemizde de hizmet veren Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde de çocuklarımız birçok branşta kaliteli eğitim alıyor. Bu vesileyle yeni eğitim ve öğretim döneminin çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.