01.10.2018 10:19

Alanlarında uzman öğretmen kadrosu ve her yıl yükselen başarı çıtasıyla öğrencilerin vazgeçilmez eğitim kurumlarından biri olan Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri, il genelinde yaklaşık 7 bin öğrenciyle yeni eğitim ve öğretim sezonuna merhaba dedi. Alaşehir ilçesinde hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri’nde de yaklaşık 550 öğrenci üniversite ve liselere giriş sınavlarına hazırlanıyor.

Eğitimde fırsat eşitliği sağlayabilmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde hizmete sunduğu Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri’nde 2018-2019 dönemi başladı. Her yıl yükselen başarı çıtasıyla Manisalıların vazgeçilmez eğitim kurumu haline gelen MABEM’de yaklaşık 7 bin öğrenci bu yıl eğitim alıyor. Alaşehir ilçesinde hizmet veren MABEM’de de yaklaşık 550 öğrenci üniversite ve liselere giriş sınavlarına hazırlanıyor.
Başarılar diledi
MABEM’de elde edilen başarılardan gurur duyduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,” Geleceğimizin teminatları çocuklarımız ve gençlerimizdir. Biliyoruz ki, iyi eğitim almış olan genç beyinler, ülkemizin geleceğinin garantisidir. Bu doğrultuda eğitim kurumlarımızda vatanını ve milletini seven bireyler yerleştirmeyi kendimize ilke edindik. İnanıyoruz ki, çocuklarımız eğitim kurumlarımızdan her yıl Türkiye’nin seçkin kurumlarına yerleşerek bizleri gururlandıracak. Bu vesileyle yeni eğitim ve öğretim dönenimin hayırlı olmasını diliyor, çocuklarımıza başarılar diliyorum ”dedi.