Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.10.2018 13:54

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla İsmail-Muammer Cider Dinlenme ve Huzurevini ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediyesi üst yönetimi, huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenerek, karanfil armağan etti. Huzurevi sakinleri hep birlikte pasta keserken, konservatuvarın müzik dinletisi ile keyifli saatler geçirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy ile birlikte 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle İsmail-Muammer Cider Dinlenme ve Huzurevi’ni ziyaret etti. Ziyarette huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenen Büyükşehir Belediyesi üst yönetimi, yaşlıların tek tek elini öperek karanfil hediye etti. Kendileri için hazırlanan pastayı kesen hep birlikte kesen huzurevi sakinleri; Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından hazırlanan müzik dinletisi ile eğlenceli saatler geçirdi. 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu