Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.10.2018 09:04

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli ilçesine kazandırılan Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu. Genç, Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğünün de Gençlik Merkezi içerisine taşındığını belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin ilçelerdeki çalışmalarını yakından takip adına incelemelerine ve denetlemelerine devam eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli ilçesine kazandırılan Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Genç’e Büyükşehir Belediyesi Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Nilhan Kılıç ve yetkili personel de eşlik etti.
Muhtarlık Hizmetleri Gençlik Merkezinde
Salihlili vatandaşların Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ ile ilgili işlerini yürüten Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğünün yeni yerinin Gençlik Merkezi içerisinde olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, “Vatandaşlarımızın yer konusunda sıkıntı yaşamaması için Muhtarlık Hizmetlerimiz Gençlik Merkezi içerisinde yer alıyor. Buradaki sorumlu arkadaşlarımız da vatandaşlarımıza gerekli bilgilendirmeleri yapıyor” dedi.
MABEM’de İnceleme
Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezinde de inceleme yapan Genç, “Bu hafta itibari ile Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğümüz Gençlik Merkezi içindeki yeni bölümünde hizmet verecek. MABEM Eğitim Merkezlerimiz de Gençlik Merkezinde 3 Eylül tarihinden itibaren hizmet vermeye başladı. MABEM’de 2 Şubemiz oldu toplamda da 905 öğrencimiz eğitim görüyor. Biz de burada incelemede bulunduk. Herhangi bir sorun yok. Çözülmesi gereken küçük detayları da hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Gençlik Merkezimiz modern bir merkez oldu. Salihlili vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermenin mücadelesi içerisindeyiz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu