Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.10.2018 09:00

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ilçe ziyareti kapsamında Selendi Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Gençoğlu, gerek mimari yapısı gerekse büyüklüğü itibariyle Selendi Gençlik Merkezi’nin oldukça farklı bir proje olduğunu belirterek, ilçeye değer katacak bir eseri daha kısa süre içerisinde tamamlamayı planladıklarını dile getirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir ile birlikte; ilçede yapımı devam eden çalışma ve projeleri incelemek üzere Selendi ilçesini ziyaret etti. Heyet, ziyaret kapsamında ilk olarak Selendi Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar’ın makamına konuk oldu. Burada Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ ve Selendi Belediyesi işbirliğinde gerçekleşen yatırımlar konuşuldu. Ardından Nazmi Gürcan Parkı içerisinde konuşlandırılan Selendi Gençlik Merkezi ziyaret edildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan projede son rötuşlar incelendi. 
“İlçemize Oldukça Yakışan Bir Hizmet Oldu”
Selendi Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar, projenin ilçe açısından önemine değindi. Dumlupınar, “Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından il sınırları içerisinde kazandırılan en büyük gençlik merkezi, Selendi Gençlik Merkezi. İlk olarak bunun için Manisa Büyükşeihr Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür ediyorum. Gençlik merkezimiz, ilçemize fazlasıyla yakışan bir hizmet oldu. Kısa süre içerisinde faaliyete geçmesi planlanıyor. İçerisinde bulunduğumuz Selendi Gençlik Merkezi projesinden başlayarak, yapılan tüm hizmet ve yatırımlar için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Gençoğlu, ‘Mimari Yapısıyla Özel Bir Proje’
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu da, “Selendi Gençlik Merkezi inşaatındaki çalışmaları inceliyoruz. Çok özel ve değişik bir proje. Manisa’da bu tarz mimari özellikte ilk kez yapılan bir proje. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün ‘Hizmete Manisa’nın doğusundan başlayacağız’ beyanatı doğrultusunda geride kalan süre içerisinde Selendi’ye yakışan bir çok proje ve yatırımı hayata geçirdik. Selendi gençliğine hitap edecek, eğitim öğretim faaliyetlerinin gerçekleşeceği, sosyal aktivitelerin yapılabileceği, tiyatro salonu ve konferans salonunu içerisinde barındıran çok güzel bir proje. Nazmi Gürcan Parkı ile bir bütün haline gelmesi bu projeye özel bir anlam kazandırdı. Ufak tefek bazı eksiklikleri kısa süre içerisinde tamamlanacak olan bu proje; Selendi’ye değer katacaktır. Selendi halkımızın güzel günlerde kullanmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu