Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.10.2018 15:32

2012 yılında sosyal sorumluluk projesi olarak başlayan ‘Disleksi Dostu Okul, Disleksi Dostu Öğretmen Projesi’nin bir ayağı da Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Atatürk Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi. Disleksi farkındalığını arttırmak amacıyla düzenlenen seminere desteklerini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, projeye destek olan ilk belediye olma ünvanının da sahibi oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akademidisleksi ve Sofist Danışmanlık işbirliğiyle, toplumda henüz tam olarak bilinmeyen ve ilgili çevrelerce teşhisi konusunda sorunlar yaşanan ‘Disleksi’ hastalığına farkındalık oluşturmak için seminer düzenlendi. Atatürk Gençlik Merkezi Konferans Salonu’ndaki seminere MABEM Müdürü Cihan Tubikoğlu, İlçeler Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri Sorumlusu Eren Çakır, Merkez Çocuk ve Kültür Merkezleri Sorumlusu Serap Gücüyen ve Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan öğretmenler katıldı. Psikolog Dilara Zeynep Güneş ve Aile Danışma Uzmanı Psikolog Elif Can Öztürk tarafından verilen seminer yaklaşık iki buçuk saat sürdü. 2012 yılında Türkiye Disleksi Hareketi adı altında disleksi hastalığında farkındalığı arttırmak ve bilinirlik seviyesini yükseltmek amacıyla başlatılan ‘Disleksi Dostu Okul, Disleksi Dostu Öğretmen’ seminerinin bir ayağı olan bu seminer, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla belediye tarafından verilen ilk seminer olma özelliğini de kazandı. Özgül öğrenme güçlüğü olarak adlandırılan disleksinin zeka geriliği olmadığı ve bu nedenle yanlış değerlendirilmemesi gerektiğini belirten konuşmacılar, disleksi hastalarına yönelik olarak geliştirilen eğitim metotlarından da örnekler sundu. Seminer sonunda Türkiye Disleksi Hareketi için tüm öğretmenlerin katılımıyla kısa bir video çekildi ve disleksinin farkındayız mesajı verildi. 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu