29.10.2018 16:15

Cumhuriyetin kuruluşunun 95’inci yılı etkinlikleri kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları’nda eğitim gören öğrenciler farklı bir etkinliğe imza attı. Cumhuriyeti ve kazanımlarını görsel bir dille anlatan öğrencilerin çalışmaları büyük beğeni topladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95’inci yıl dönümü dolayısıyla yurdun her köşesinde kutlama programları düzenleniyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kurslarında eğitim gören öğrenciler de bu özel günde farklı bir etkinliğe imza attı. “Fırçalarla Cumhuriyet” adını taşıyan etkinlikte öğrenciler cumhuriyeti ve kazanımlarını görsel bir dille anlattı.  Programı, Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürü Fırat Özcan, Atatürk Gençlik Merkezi Kurs Planlama Sorumlusu Ahmet Kaplan ve çok sayıda vatandaş takip etti. Düzenlenen etkinlik hakkında bilgi veren Resim Eğitmeni Levent Taşkın,” Öğrencilerimizin canlı performans halinde gerçekleştirdiği etkinlikte cumhuriyetin kazanımları görsel bir dille ifade ediyor” dedi. Atatürk Gençlik Merkezi Kurs Planlama Sorumlusu Ahmet Kaplan da, programa vatandaşların ilgi göstermesinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek,”29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı, MASMEK’te resim eğitimi alan öğrencilerimizle birlikte kutluyoruz. Burada öğrencilerimiz canlı olarak cumhuriyeti ve kazanımlarını anlatıyor. Düzenlediğimiz programa vatandaşlarımızın da ilgi göstermesi bizleri mutlu ediyor” dedi.