Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.03.2013 12:30

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, TRT 1, TRT Haber ve Habertürk TV tarafından yaklaşan Mesir Macunu Festivali nedeniyle Manisa’da yaptıkları canlı yayınlara katıldı. Bu yıl 473. kez Uluslararası Manisa Mesir Festivali’nin her zamankinden daha coşkulu geçeceğini belirten Başkan Ergün, 24 Mart Pazar günü yapılacak olan mesir saçım törenine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katılacağını söyledi.

Bu yıl 473.’sü gerçekleştirilecek olan Uluslararası Manisa Mesir Festivali, ulusal medyanın da ilgi odağı oldu. Bu kapsamda Manisa’da Mesir’i Türkiye’ye ve dünyaya tanıtmak amacıyla yayın yapan TRT ve Habertürk televizyonlarının konuğu olan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mesir macunu festival programı hakkında bilgi verdi. TRT 1 ve TRT Haber tarafından ortak düzenlenen canlı yayına Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu ve Mümin Deniz katıldı. Burada Manisa’nın Gediz’in bereketli toprakları üzerine kurulmuş bir şehir olduğunu anlatan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “473 yıllık köklü bir geleneğe sahip olan Mesir Festivali’mizin heyecanını yaşıyoruz. Yerli ve yabancı 400’ün üzerinde konuğu festival kapsamında kentimizde ağırlayacağız” dedi.

Toplu açılışlara davet

TRT tarafından gerçekleştirilen canlı yayının ardından Habertürk TV’nin Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği’nin Gıda Çarşısı’nda bulunan imalathanesinde gerçekleştirdiği tanıtım programına da katıldı. Burada da Mesir Festival programının içeriği hakkında bilgiler veren Başkan Ergün, festival kapsamında Ziynet Sali, Mustafa Ceceli, Hande Yener, Sibel Can ve Murat Dalkılıç gibi ünlü isimlerin konser vereceğini anlattı. Bu yıl 473. kez Uluslararası Manisa Mesir Festivali’nin her zamankinden daha coşkulu geçeceğini belirten Başkan Ergün, 24 Mart Pazar günü yapılacak olan mesir saçım törenine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katılacağını söyledi. Tüm Manisalıları açılış törenine davet eden Başkan Ergün, “Belediyemizin Manisalıların hizmetine sunacağı 9 yatırımın açılışını mesir saçım töreninin ardından Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli yapacaklar” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu