Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.03.2013 18:44

Manisa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Personeli, maaşlarına yapılan iyileştirmelerin ardından Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte başkan yardımcılarına pilav, döner ve tatlı ikramında bulundu. İtfaiye ekibinin çok zor bir görev yürüttüğünü ifade eden Başkan Ergün, “Göreve geldiğimizde borçla aldığımız belediyeyi bugünlere taşıdık. Bugün çalışanlara yüzde 4+4 zam yapılırken, biz ücretlerinize yüzde 30’lara varan iyileştirme getirdik. Aldığınız ücretler size helali hoş olsun” dedi.

İtfaiye personeli maaşlarına yapılan iyileştirmeler nedeniyle Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve başkan yardımcılarını konuk etti. İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen pilav, döner ve tatlı ikramına Başkan Ergün’ün yanı sıra Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Tamer Çipiloğlu, Cem Çöllü, Mümin Deniz, Funda Solak, Belediye Meclis Üyeleri Sezai Gürcan, Hüseyin Köroğlu ve daire müdürleri katıldı. İtfaiye personelinin kendi bütçesiyle hazırladığı pilav, döner ve tatlılar davetlilere ikram edildi. Kendilerini ağırlayan itfaiye personeline teşekkür eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bugün sizlerin bütçelerinizden ayırarak, katkılarınızla organize ettiğiniz döner, pilav ve baklama ikramınızı afiyetle yedik. Davetleriniz için sizlere teşekkür ediyorum. Tabi Manisa değişiyor. Bu değişim de bütün müdürlüklerimizin çaba ve gayretleri de önemli. Özellikle İtfaiye Müdürlüğü, 24 saat boyunca önemli bir görevi ifa ediyor” dedi.

Müdürlüğümüzün Beklentilerini Karşıladık

Göreve geldiklerinde borç içinde aldıkları Manisa Belediyesi’ni bugünlere taşıdıklarını hatırlatan Başkan Ergün, “Bunu bir kez daha burada tekrarlamak istemiyorum. Ama geldiğimiz bu noktada belediyenin bütçede kırdığı rekorlar personelimize de yansıyor. İtfaiye Müdürümüz ile ücretlere iyileştirme yapılması için 2012 yılında görüşmelerimiz olmuştu. Ben müdürlüğümüzün beklentilerini karşıladığımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Çalışanlara Yüzde 4+4 Zam Yapılırken Biz Yüzde 30 Yapıyoruz

Başkan Ergün konuşmasının devamında, “Tabiî ki aldığınız ücretlerin çok daya iyi olmasını isterim. Ancak yapılan zamlarla birlikte günün şartlarında önemli olduğunu düşünüyorum. Bugün çalışanlara yüzde 4+4 zammı uygun görülürken, biz personelimize yüzde 30’lara varan zamlar yaptık. Zor bir görevi ifa ediyorsunuz. Aldığınız ücretler size helali hoş olsun. Kimse yangın ve kaza olmasını istemez. Ama hayatın içinde bunlar var. Ben sizlere bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Başkanımız Bize Maddi ve Manevi Her Türlü Desteği Veriyor

İtfaiye Müdürü Ali Gül ise Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindekileri İtfaiye Müdürlüğü’nde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Başkan Ergün’ün göreve geldiği günden bu yana İtfaiye Müdürlüğü ile özel olarak ilgilendiğini dile getiren Gül, “Kendisi müdürlüğümüze maddi ve manevi her türlü katkıyı sağlıyor. Başkanımızın döneminde araç filomuza altı yeni araç katıldı. Yeni araçları da yakın zamanda filomuza dâhil edeceğiz” dedi.

Yenilenen Araç Tanıtıldı

İtfaiye Müdürü Ali Gül, ayrıca yenilenen araç ile ilgili olarak ta bilgi verdi. Yenilenen aracın 8,5 ton su taşıma kapasitesine getirildiğini ifade eden Gül, “Bu aracın yenilenmesinde bize destek veren Sancaklı İtfaiye firmasına da teşekkür ediyorum. Dışarıda bize 35 bin TL maliyet çıkarırlarken, kendileri aracımızı yarı fiyata yenilediler. Araç filomuza bir aracımızı daha kazandırdık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Eğitimden Geçen Personele Başarı Belgesi

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, daha sonra başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte Ege Belediyeler Birliği’nin düzenlediği itfaiye eğitim kursunda başarı elde eden personele başarı belgelerini verdi. Başkan Ergün, eğitimi başarıyla tamamlayan personele teşekkür etti. Başkan Ergün, daha sonra itfaiye personeline lale dağıttı.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu