Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.03.2013 14:57

MANİSA Belediyesi, iç mekanların zemin temizliğinde kullanılmak üzere 4 yeni temizlik aracını bünyesine kattı. Makinelerin tanıtımında konuşan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, makinelerin belediye hizmet binalarında kullanılacağını belirterek, “Gelişen teknolojiye kayıtsız kalmadık ve 4 yeni temizlik aracını bünyemize kattık. Az zamanda çok daha sağlıklı temizlik işlemi sunan son teknoloji ürünü makinelerimiz Manisamız’a hayırlı olsun.” diye konuştu.

Manisa Belediyesi’nin Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kullanılmak üzere bünyesine kattığı 4 yeni makinenin tanıtımı belediye hizmet binası önünde gerçekleştirildi. Makine tanıtımına Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Cem Çöllü, Tamer Çipiloğlu ve Funda Solak, Temizlik İşleri Müdürü Haşim Elmalı, Zabıta Müdürü Aydoğan İra katıldı. İç mekan temizliğinde kullanılacak olan makineler hakkında bilgi veren Temizlik İşleri Müdürü Haşim Elmalı, makinelerin Türkiye’de kullanılan en gelişmiş modellerinden biri olduğunu belirterek şöyle konuştu, “Belediye bünyemize katılan 4 makine, büyük firmaların iç mekan temizliklerini yaparken gördüğümüz en gelişmiş modelleridir. Bunlar zemini çok iyi temizlemesinin yanı sıra kullanan işçinin daha iyi verim almasını sağlıyor. Yani daha az işçilikle daha çok temizlik imkanı sunuyor. Bu anlamda bu makineleri müdürlüğümüze kazandırdığı için Belediye Başkanımız’a çok teşekkür ediyoruz.” İç mekan zeminlerinin temizliğinden sorumlu olan Bahadır Belek de klasik paspasın yerini artık makinelerin aldığını belirterek, “Aldığımız makineler iç mekanlardaki zeminin temizlenmesinde kullanılacak. Klasik paspasdan çok iyi ve sağlıklı bir temizlik imkanı sunuyor. Bu anlamda hizmetlerimizin kalitesinin arttırılmasında bizlere her zaman destek olan Sayın Belediye Başkanımız’a teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Az Zamanda Çok İş

Belediye Başkanı Cengiz Ergün de günümüzün ilerleyen teknolojisine kayıtsız kalmadıklarını ve belediye hizmetlerindeki verimi arttırmaya yönelik çalışmalara devam ettiklerini belirterek, toplam maliyeti 30 bin TL+KDV olan 4 makinenin Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne hayırlı olmasını diledi. Başkan Ergün, tüm müdürlüklerin ekipman ihtiyacının karşılandığını belirterek, “Bilindiği üzere bu zamana kadar belediyemiz bünyesine son teknoloji ürünlerini kattık ve katmaya devam ediyoruz. Günümüzün ilerleyen teknolojisini kullanarak, müdürlük ekipmanlarını yeniliyor ve genişleterek tamamlıyoruz. Bugün de Temizlik İşleri Müdürlüğümüz’ün hizmetinde kullanılacak olan 4 yeni zemin temizleme aracını uygulamaya koyduk. Bu makineler tüm belediye hizmet binalarımızın iç mekan temizliğinde kullanılacak. Bunlar daha az zamanda daha sağlıklı temizlik işlemi yapacaklar. Makineler konusunda araştırma yapan başta Temizlik İşleri Müdürümüz ve ekibine, Zabıta Müdürümüz’e, iç mekan temizliğinden sorumlu çalışanımız Bahadır Belek’e çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Makinelerin Manisamız’a ve belediyemize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu