Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.03.2013 16:39

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, Tıp Haftası dolayısıyla belediyede görev yapan sağlık çalışanlarını ağırladı. Ziyarette müdürlüğün her türlü talebinin yerine getirildiğini söyleyen Sağlık İşleri Müdürü Ekrem Akkaya, desteklerini esirgemediği için Başkan Ergün’e teşekkür etti. Başkan Ergün de önemli olanın halkı mutlu edecek hizmeti yapmak olduğunu söyleyerek, “Dimdik ayakta olan belediyemizle, inandığımız doğruların arkasında durarak Manisalılar’a hizmet etmeye devam diyoruz.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Tıp Bayramı ve Haftası dolayısıyla Sağlık İşleri Müdürü Ekrem Akkaya, Veteriner İşleri Müdürü Halil Erşahin ile huzurevinde görevli hemşireler Dilek Yenener ve Özlem Ergin Çin’i makamında ağırladı. Akkaya, Tıp Bayramı dolayısıyla kendilerini ağırlayarak onurlandırdığı için Başkan Ergün’e teşekkür etti. Müdürlük olarak her zaman destek gördüklerini ifade eden Akkaya, “Öncelikle Tıp Günü dolayısıyla belediyemizin sağlık çalışanlarını makamımızda kabul edip onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum. Bizler 24 saat telefonları açık bir şekilde kurumumuz olan belediyemizin ve hizmet ettiğimiz kitlenin istekleri doğrultusunda elimizden geleni yapıyoruz. Bağlı bulunduğumuz müdürlüğümüzle uyum içerisinde sağlık hizmetlerimizi eksiksiz yerine getirmeye çalışıyoruz.” Akkaya, 2011 yılında ilaç alımları ile ilgili şikayetlere de değinerek, bu konuda Başkan Ergün’den destek gördüklerini söyledi. Akkaya konuşmasına şu şekilde devam etti, “Hakkımızda yapılan şikayetlerde isteyen istediği yere gitsin dediniz. Gerçekten de gittiler. Cumhuriyet Başsavcılığı, Sağlık Bakanlığı ve Kamu İhale Kurumu kurumu inceleme yaptılar. Hepsi de dosyalarımızı teşekkür ederek iade ettiler. Bu konuda diğer arkadaşlarımızın arkasında durduğunuz gibi durdunuz. Bizlerden desteklerinizi esirgemiyorsunuz. Bu anlamda da sizlere teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Son Teknolojiyle Sivri Sinek Mücadelesi

Sağlık Müdürlüğü ekipman ihtiyacının Başkan Ergün’ün oluruyla kısa süre içerisinde karşılandığını belirten Sağlık İşleri Müdürü Ekrem Akkaya, sivri sinekle mücadele konusunda da yeni makinelerde daha etkin bir çalışma yürütüldüğünü söyledi. Akkaya şöyle konuştu, “Hem kendim hem de diğer arkadaşlarımızla ilgili kamu sağlığı adına tüm taleplerimizin değerlendirildiğini memnuniyetle görüyorum. En son Eylül ayında onayını verdiğiniz sıtma ve sivrisinek mücadelesinde kullanılmak üzere alınan pülverizatörler bünyemize katıldı. Sizler tek kalemde bir tane talep etmemize rağmen iki tane alın dediniz. Onun ötesinde Dünya Sağlık Örgütü’nün belirlediği ürünleri talep ediyoruz ve bunlar yerine getiriliyor.”

Dimdik Ayaktayız

Belediye Başkanı Cengiz Ergün de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, önemli olanın vatandaşları mutlu edecek hizmetleri yapmak olduğunu söyledi. Bulundukları makamların hizmet makamı olduğunu belirten Başkan Ergün, “Görevinizi en iyi şekilde ifa ettiğinizi biliyoruz. Önemli olan arkamızdan laf söyletmeden görevlerimizi en iyi şekilde tamamlamaktır. Elbette inandığımız doğruların arkasında durmaya, prosedürleri uygulamaya devam edeceğiz. Belediyenin dimdik ayakta, hizmetlerimizin tüm hızıyla devam ettiğini belirmek isterim. Allah nasip ederse sağlığımız elverdiği sürece de görevimizi yerine getirecek, hizmetlerimizi yapacağız. Sizlerin de 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar, tüm çalışanlarını tebrik eder ve görevlerinizde başarılar dilerim.” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu