Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.03.2013 18:32

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırtık Mezarlığı’nda yapımı devam eden Özel Aile Kabristanlığı ve yeni mezar yerleri açılması ile ilgili incelemelerde bulundu. Konuyla İlgili Manisa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Ekrem Akkaya’dan bilgi alan Başkan Ergün, ayrıca mezarlık içerisinde yaptırılan hizmet binasında da inceleme yaptı.

Kırtık Mezarlığı’nda yeni alanların açılması ile ilgili olarak incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Ekrem Akkaya’dan açılması planlanan yerler hakkında bilgi aldı. Başkan Ergün’e, Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Tamer Çipiloğlu, Cem Çöllü, Belediye Meclis Üyeleri Sezai Gürcan, Hüseyin Köroğlu ve daire müdürleri de eşlik etti. Başkan Ergün ilk olarak mezarlık girişinde yapımı devam eden Özel Aile Kabristanlığı’nda inceleme yaptı. Burada çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Başkan Ergün, daha sonra mezarlık içerisinde yapımı tamamlanan ve hizmete giren Sağlık İşleri Müdürlüğü Mezarlık Hizmet Binası’nda da incelemelerde bulundu. Sağlık İşleri Müdürü Ekrem Akkaya, yapılan bina nedeniyle vatandaşların memnuniyetini dile getirerek, “Halkımız daha önce burada abdest alacağı ve tuvalet ihtiyacını gidereceği bir yer olmadığı için sıkıntı çekiyordu. Yapılan hizmet binamız halkımıza hizmet vermeyi başladı. Bizlere memnuniyetlerini sürekli dile getiriyorlar” dedi.

Mezarlığın Etrafı Çevriliyor

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mezarlığın etrafının çevrilmesi ve koruma altına alınması noktasında da çalışmalarının olduğunu söyledi. Mezarlığın etrafını duvar ve demir örgülerle çevrileceğini ifade eden Başkan Ergün, “Bu çalışmamızı en kısa zamanda tamamlayacağız. Mezarlığa girişler tek noktadan olacak” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu