Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.11.2018 12:15

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Turgutlu’da MABEM’i ziyaret etti. Merkezdeki öğretmenler ile bir araya gelen Genç, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün eğitime bakış açısının ne kadar sağlam olduğunu Turgutlu ve diğer ilçelerimizde elde ettiğimiz başarılarla bir kez daha anlamış oluyoruz. Bu başarıların sağlanmasında emeği olan sorumlu ve yetkililerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve tüm çalışanlarımız ile gurur duyuyoruz” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Turgutlu’daki ziyaretlerinden birini de Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi’ne gerçekleştirdi. Yetkililer ve öğretmenlerle bir araya gelen Genç, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Buradaki ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş ve Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Muhtarlık Hizmetleri Sorumlusu İbrahim Kara da bulundu. İstek ve talepleri de dinleyen Genç, “Sizlerden isteğimiz, başarıların devamının artarak gelmesidir. Burada eğitim gören öğrencilerimiz büyük başarılar elde ediyor, etmeye de devam edecektir. Bunda sizlerin de büyük payı var. Öğrencilerimiz geleceklerini Büyükşehirle inşa ediyor” dedi. Öğrencilerin ferah ve rahat bir ortamda eğitim aldığını gözlemlediğini belirten Genç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün eğitime olan bakış açısının ne kadar sağlam olduğunu elde ettiğimiz başarılarla bir kez daha anlamış oluyoruz. Sorumlusundan, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve emek veren tüm çalışanlarımız ile gurur duyuyoruz” dedi.   

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu