17.03.2013 17:59

MANİSA Belediyesi ve Karaköy Avcılar ve Atıcılar Derneği işbirliğiyle 473. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında düzenlenen Manisa Mesir Kupası Tek Kurşun Atış Müsabakaları’nda Manisalı avcılar, hünerlerini sergilemek için birbirileriyle kıyasıya yarıştı.

Bu yıl 473.’sü düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Festivali etkinlikleri kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Atış Poligonu’nda Manisa Belediyesi ile Manisa Karaköy Avcılar Derneği işbirliğiyle Manisa Mesir Kupası Tek Kurşun Atış Müsabakası düzenlendi. Yarışmayı Vali Yardımcısı Turgay Ergin, Belediye Başkan Vekili Azmi Açıkdil, Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu, Tamer Çipiloğlu ve Mümin Deniz ile vatandaşlar izledi. Müsabakada ilk altıya giren avcılara plaket ve madalya verildi. Dereceye giren avcılara plaket ve katılım belgelerini Vali Yardımcısı Turgay Ergin, Belediye Başkan Vekili Azmi Açıkdil ve Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu takdim etti. Manisa Belediyesi’ne katkıları nedeniyle teşekkür eden Karaköy Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Gürsel Öz, müsabakalara Manisa Merkez ve ilçeleri ile çevre illerden çok sayıda katılımın olduğunu ifade etti. Ödül töreni sonrası yapılan çekilişle bir avcıya tüfek hediye edildi.