Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.03.2013 10:54

Potada 2. Lig mücadelesi veren Manisa Belediyespor, Atatürk Spor Salonu’nda konuk ettiği Elazığspor’u 64-57 mağlup etti. Elazığspor’un maça yarım saat geç çıkmasına rağmen hakemlerin oynattığı karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Manisa Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Emre Akpınar, “Rakip takım maça geç çıktığı için hükmen galip sayılmamız gerekirdi. Hakemler kural hatası yaptı. Sonuçta maç oynandı ve kazandık. Ancak federasyona itirazımızı yapacağız” diye konuştu.

Erkekler Basketbol 3. Ligi’nde mücadele eden Manisa Belediyespor Basketbol Takımı, çıkışını Elazığspor maçında da sürdürdü. Rakip takımın maça yarım saat geç çıkmasına rağmen hakemler maçı oynatırken, ev sahibi Manisa Belediyespor karşılaşmayı 64-57 kazanmasını bildi. Atatürk Spor Salonu’nda oynana karşılaşmaya Manisa Belediyespor hızlı başladı. Rakibi karşısında üst üste sayılar bulan yeşil-beyazlılar, ikinci periyotta rakibin farkı azaltmasına rağmen devreyi 31-28 önde kapattı. Karşılaşmanın üçüncü periyodunda farkı yeniden açan Manisa Belediyespor, son periyotta da üstünlüğünü koruyarak maçı 64-57 kazanarak çıkışını sürdürdü.

Hakemler Kural Hatası Yaptı

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Manisa Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Emre Akpınar, Elazığspor maçından galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Karşılaşmada hakemlerin kural hatası yaptığını belirten Akpınar, “Rakip takım karşılaşmaya yarım saat geç çıktı. Yönetmelikte rakip takımların maçtan 24 saat önce kente gelmesi gerekiyor. Ancak Elazığspor bu yönetmeliğe uymadı ve maça geç çıktı. Buna rağmen hakemler maçı oynattı. Maçı 30-0 hükmen kazanmamız gerekiyordu. Federasyona gerekli itirazlarımızı yapacağız” diye konuştu.

Teknik Heyet ve Oyuncuları Kutladı

Üst üste elde ettikleri galibiyetlerle grupta ki iddialarını sürdürdüklerini ifade eden Akpınar, “Elazığspor maçında elde edilen başarıdan dolayı teknik heyet ve oyuncularımızı kutluyoruz. Önümüzdeki maçları da kazanarak iddiamızı sürdüreceğiz. Genç ve yetenekli oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Mütevazı kadromuzla ligde önemli işler yapıyoruz. Amacımız Manisa Belediyespor’u potada üst liglere taşımak” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu