Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.11.2018 11:22

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması amacıyla Akhisar’da hayata geçirdiği MABEM’e ziyarette bulundu. Ziyareti esnasında MABEM öğretmenleri ile bir araya gelen Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, elde edilen başarılardan dolayı öğretmenlere teşekkür ederek, “Sizlerin emeğiyle Manisa Büyükşehir Belediyesi eğitim kurumları Türkiye’de parmakla gösterilir noktaya geldi” dedi.

Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz düsturuyla harekete geçen ve bu kapsamda 17 ilçede eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması amacıyla kurduğu MABEM’ler Manisalı gençleri geleceğe hazırlamaya devam ediyor. Akhisarlı öğrencilere de hizmet veren MABEM’de yeni eğitim öğretim sezonu başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de yeni eğitim sezonunun başlamasıyla birlikte Akhisar MABEM’e ziyarette bulundu. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’e ziyareti esnasında Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, MABEM Müdürü Cihan Tubikoğlu, Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Sezgin Gazi eşlik etti.
Öğretmenlere Teşekkür Etti
Ziyaret esnasında MABEM’de görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, öğretmenlerle sohbet etti. Öğretmenlere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, “2017-2018 eğitim öğretim yılında Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim kurumları olarak Belediyemize ve bizlere yaşattığınız bu başarıdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Elde edilen başarılar sizlerin emeği ve alın teri sonucu. Sizlerin mesleğinize aşık olmanızdan kaynaklanan ve bu aşkla hizmeti yapmanızda öğrenciye verdiklerinizden dolayı biz de Manisa’da büyük gurur duyduk. Eğer bir başarı varsa bunun mimarlarına da teşekkür etmek lazım. Sizlerin emeğiyle Manisa Büyükşehir Belediyesi eğitim kurumları Türkiye’de parmakla gösterilir noktaya geldi” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu