Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.03.2013 15:03

MANİSA Belediyesi’nin bir haftadır sürdürdüğü lale soğanı dağıtımı, Karaköy’deki Pazartesi Pazarı’nda devam etti. Yaklaşık 2 bin 500 lale soğanını vatandaşlara dağıtan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, lale dağıtımının ardından pazar esnafına hayırlı işler diledi.

Lalenin anavatanı Manisa’da ilkbaharın gelmesiyle birlikte vatandaşlara lale soğanı dağıtmaya başlayan Manisa Belediyesi, lale soğanı dağıtım etkinliğini Pazartesi Pazarı’nda noktaladı. Lale soğanı dağıtımına Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan Yardımcıları Tamer Çipiloğlu, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Funda Solak, Park-Bahçe İşleri Müdürü Serpil Çakır, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, Sezai Gürcan, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu ve Manisa Sebze Meyve ve Umum Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener katıldı. Yaklaşık 2 bin 500 adet lale soğanını vatandaşlara dağıtan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Biliyorsunuz Manisa, laleleriyle meşhur. Geçmişten Osmanlı Devleti’nden günümüze gelen önemli bir sembol. Lalenin Manisa’nın da bir simgesi olması nedeniyle, geçtiğimiz haftadan beri muhtelif alanlarda, bugün de Pazartesi Pazarı’nda dağıtmaya devam ettik. Kent genelinde 7 bin 500 adet lale dikimi gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza da bunun dağıtımını yaptık. Bizden küçük bir hatıra olması ve vatandaşlarımızla iç içe olmak vesilesiyle bu etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.

Esnafa ‘hayırlı işler’

Bu yıl 473.’sü gerçekleştirilecek olan Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nin Perşembe günü başlayacağını hatırlatan Başkan Ergün, “Manisa her gün her saat gecesiyle gündüzüyle çeşitli kutlamalara ev sahipliği yapacak. Kentin görsel noktalarına diktiğimiz laleler de festivalimize renk katacak” dedi. Yaklaşık 1,5 saat süren lale dağıtımında vatandaşlarla sohbet de eden Başkan Ergün, lale soğanı dağıtımının ardından esnaf ziyareti de yaptı. Pazarcı esnafıyla tek tek selamlaşan ve hayırlı işler dileyen Başkan Ergün, esnafın sorunlarını da dinledi. Esnaf ve vatandaşlar, mahalleleri ve çalışma alanları ile ilgili karşılaştıkları sorunları Başkan Ergün’e anlatma fırsatı buldu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu