Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.11.2018 16:22

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş ile birlikte Alaşehir’e ziyarette bulundu. Fethi Sekin Gençlik Merkezi’nde ilçede görev yapan Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ personelleriyle bir araya gelen Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, gerçekleştirdikleri özverili çalışmalar adına personele teşekkürlerini iletti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ile Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, personel buluşmalarına Alaşehir ilçesi ile devam etti. Heyetin Alaşehir’deki programına Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Alaşehir Muhtarlık Hizmetleri Sorumlusu Mustafa Korkusuz da yer aldı. Heyet, ilk olarak Fethi Sekin Gençlik Merkezi toplantı salonunda Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ personelleriyle bir araya geldi. Başkan Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Genç, personellere hitaben bir konuşma yaptı.

Başarıyı Birlikte Yakaladık

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, geride kalan 4 buçuk yıllık süreçte Alaşehir’e yapılan yatırımları hatırlattı. Genç, Alaşehir’de yapılan yatırımların ve hayata geçirilen projelerin büyük bir emek ve özveri ürünü olduğunu dile getirerek, bu başarılı hizmetlerin ortaya çıkmasında çalışanların desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini ve gördüklerini söyledi. Genç, ‘Başarıyı birlikte yakaladık’ dedi. Alaşehir Belediyesi’nin de kendilerinin çözüm ortağı olduğunu dile getiren Genç, Alaşehir Belediyesi Başkanı Ali Uçak’a da desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Sen, Ben Yok; Alaşehir Var

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak da toplantıda bir konuşma yaptı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve ekibine ilçeye kazandırdıkları hizmetler için teşekkür eden Uçak, “Yola çıktığımız ilk günden itibaren kendimize rehber edindiğimiz bir söz var. Sen, ben yok; Alaşehir var, dedik. Bu düşünceyle ilçemize vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. İnşallah, bundan sonra da hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz” diye konuştu. Toplantı hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu