Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.03.2013 17:59

MANİSA protokolü, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Şehit Polis Yılmaz Özgüner ve Şehit Piyade Er Hakan Acarkanlı’nın ailelerini ziyaret etti. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katıldığı ziyaretlerde şehit ailelerine baş sağlığında bulunuldu.

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü nedeniyle ilk olarak Şehit Piyade Er Hakan Acarkanlı’nın Nişancıpaşa Mahallesi’nde oturan annesi Asiye Karataşlı evinde ziyaret edildi. Ziyarete Vali Halil İbrahim Daşöz ve eşi Nilgün Daşöz, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 1. Piyade Eğitim Tugay Komutan Vekili Piyade Albay İsmail Polat, İl Jandarma Komutanı Mustafa Doğru, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin ve eşi Ayşegül Çetin, Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Özlem Çaynak katıldı. 1997 yılında Şırnak İç Güvenlik harekatı sonucunda şehit olan Piyade Er Şehit Hakan Acarkanlı’nın annesine taziyelerini sunan protokol, Şehit Acarkanlı’yı dualarla andı. Ziyaret sırasında Vali Daşöz, Manisa Valiliği Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğü koordinesindeki komisyon üyelerince hazırlanarak basımı yapılan Manisa Şehitler Albümü’nden Asiye Karataşlı’ya verdi. İkinci ziyaret 1998 yılında Tunceli’de bir gurup teröristin silahlı saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Şehit Yılmaz Özgüner’in Topçu Asım Mahallesi’nde oturan eşi Meliha Özgüner’e yapıldı. Ziyarette Özgüner’in kayınpederi Raşit Türkyılmaz ve kayınvalidesi Gülhan Türkyılmaz da yer aldı. Vali Daşöz, Polis Memuru Şehit Yılmaz Özgüner’in eşi Meliha Özgüner’i Manisa Şehit Albümü’nden verdi.

Çocuklardan Başkana Büyük İlgi

Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Vali Halil İbrahim Daşöz, Şehit Polis Yılmaz Özgüner’in ailesinin ziyareti çıkışında ilköğretim okulu öğrencilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Saruhan Bey İlköğretim Okulu’nun önünde toplanan çocuklar, Başkan Ergün’ün elini öperek, kendisine çeşitli sorular sorarak sohbet etti. Çocukların ilgisinden memnuniyet duyan Başkan Ergün de onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu