Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.03.2013 18:07

BALIKESİR Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Aktaş, Manisa Belediyesi’ni ziyaret ederek, kent içi temizlik çalışmaları hakkında Temizlik İşleri Müdürü Haşim Elmalı’dan bilgi aldı. Tertemiz bir Manisa’yla karşılaştıklarını ifade eden Aktaş, özellikle cami halılarının temizliğindeki başarısından dolayı Manisa Belediyesi’ni tebrik etti.

Temizlik İşleri Müdürü Haşim Elmalı, kent içi temizliği konusunda incelemelerde bulunmak üzere Manisa’ya gelen Balıkesir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Aktaş’ı ağırladı. Ziyarette saha sorumlusu Ferudun Güngör de hazır bulundu. Elmalı, Manisa Belediyesi’nin temizlik çalışmalarına yönelik kendisinden bilgi almak isteyen Aktaş ile beraber başta belediye şantiyesi ve halı temizliği yapılan camiler olmak üzere çok sayıda yeri ziyaret etti. Ziyarete yönelik bilgi veren Elmalı, “Değerli Balıkesir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Aktaş, Manisa Belediyesi’nin temizlik çalışmalarını yakından görmek ve bizlerden bilgi almak amacıyla kentimize geldiler. Kendilerine yardımcı olmak amacıyla şehir içerisindeki bir çok noktayı ziyaret ettik ve hizmetlerimiz konusunda detaylı bilgi vererek fikir alışverişinde bulunduk. Kendisi de Balıkesir’de yürütülen çalışmalara yönelik bizleri bilgilendirdi.” dedi.

Tertemiz Bir Manisayla Karşılaştık

Manisa’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Balıkesir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Aktaş da Manisa Belediyesi’nin temizlik çalışması konusunda en başarılı iller arasında yer aldığını belirterek şöyle konuştu, “Ziyaretlerimiz ve incelemelerimiz sonucu Manisa Belediyesi’nin kent içi temizliğindeki başarısını yakından gördük. Gerçekten de tertemiz bir Manisa ile karşılaştık. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarında kullandığı araç ve gereçlerin yeni olması, temizlikte son teknoloji kullanılması; az zamanda daha çok verim alınmasını sağlamış. Bu anlamda belediyeyi tebrik ediyorum.“ Özellikle cami halılarının temizliği noktasında Elmalı’dan bilgi aldıklarını söyleyen Aktaş, “Belediyenin cami halılarının temizliğini üstlenmiş olması ve bunu periyodik aralıklarla yapması takdire şayandır. Rutubet ve kiri yok eden temizlik malzemelerini yakından inceleme fırsatı bulduk. Biz de Balıkesir’de bu uygulamayı yapabilmek adına Haşim Bey’den bilgi aldık.” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu