Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.11.2018 10:14

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Selendi’de Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Gençlik Merkezi’nde incelemede bulundu. Farklı mimari yapısı, müzik ve dans odaları gibi birçok donatının yer aldığı modern merkez, ilçe gençliğine hizmet vermeye hazırlanıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Selendi’de yapımına başladığı Gençlik Merkezi’nde inşaat çalışmaları tamamlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş ve Selendi Muhtarlık Hizmetleri Şube Müdürü Sakin Gürbüz ile birlikte modern merkezde incelemede bulundu. Merkezin ilçeye canlılık katacağını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç,” Eğitimin yanı sıra sosyal faaliyetlerinin de yer alacağı merkez modern mimarisiyle de ilçeye renk kattı. İnşaat çalışmaları tamamlanan merkez, iç dekorasyon ve çevre düzenlemesinin ardından hizmete girecek” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu