Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.11.2018 10:14

Manisa Büyükşehir Belediyesi eğitimde fırsat eşitliği kapsamında 17 ilçede hizmete sunduğu Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri’nde (MABEM) öğrencilerin eğitimlerini sürdürürken aynı zamanda veliler de yapılan toplantılarla öğrencilerin durumları hakkında bilgilendiriliyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında yapmış olduğu çalışmaları tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyor. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla 17 ilçede uygulamaya başladığı ve hizmete sunduğu Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri’nde eğitimler başarıyla devam ediyor. Branşlarında uzman öğretmenler tarafından verilen eğitimlerle öğrencilerin geleceklerine yön verilirken aynı zamanda öğrencilerin aileleri de bilgilendiriliyor. Kırkağaç MABEM’de, geçtiğimiz hafta içinde yapılan veli toplantısı ile öğrencilerin durumları hakkında veliler bilgilendirilirken öğrencilerin en iyi yerlere gelmesi için veliler ile ortak çalışma yürütülüyor. Önemli başarılara imza atan MABEM, bünyesindeki öğrencilerin en iyi yerlere gelmesi için çalışmalarını arttırarak sürdürecek.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu