Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.11.2018 13:26

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Köprübaşı ilçe ziyareti kapsamında MABEM’i ziyaret ederek, öğretmenlerle bir araya geldi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, ilçe ziyaretleri kapsamında Köprübaşı ilçesindeki MABEM’e ziyarette bulundu. Mustafa Genç’e ziyaretinde Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş ve Büyükşehir Belediyesi Köprübaşı Muhtarlık Hizmetleri Şube Müdürü Rahmi Erdem de eşlik etti.

MABEM Büyük Başarılar Getirmeye Devam Edecek
“2018 yılında Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Kurumları’nda yetişen öğrencilerimizin üstün başarısını sağlattırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Yaklaşık 300 öğretmenimizin hepsine müteşekkiriz. Hepinizin eline, yüreğine sağlık. Gerçekten bununla övünüyoruz. Güzel bir başarı ve çalışma yılı oldu, bu sizin sayenizde oldu. Bu sizlerin öğrencilere bire bir yaklaşımlarınızla oldu. Bu işe bu kadar önem vermeniz, kendinizi öğrencilerinize ve işinize adamanız Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin bu başarısının yükselmesinde en önemli etkenlerden birisisiniz. Köprübaşı ilçemizde de öğrencilerimizin başarılarının devamı gelecektir. Aynı zamanda bu kurumların kurulması ve yükselmesine öncülük eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e de teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu