Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.03.2013 19:13

473. Uluslar Arası Mesir Macunu Festivali kapsamında ‘Ressamların Gözüyle Manisa’ ve Festival Karma Sergileri’nin açılışı gerçekleştirildi. Sanatın çeşitli dallarından birçok sanatçıyı bir araya getiren 4 sergi büyük beğeni topladı.

Manisa Belediyesi Kültür Merkezi, 473. Uluslar Arası Mesir Macunu Festivali kapsamında düzenlenen Ressamların Gözüyle Manisa ve Festival Karma Sergileri’ne ev sahipliği yaptı. Onlarca sanatçının eserlerinin yer aldığı sergilerin açılışı kalabalık protokol tarafından gerçekleştirildi. Sergi açılışına Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Tamer Çipiloğlu ve Mümin Deniz, Kültür Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Ahmet Arı, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, MESOB Başkanı Hasan Geriter, İl Kültür Müdürü Erdinç Karaköse, Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, çok sayıda oda ve dernek başkanı ile sanatsever katıldı. Sergi açılışında yaptığı konuşmada 4 ayrı serginin sanat severlerin beğenisine sunulduğunu belirten Vali Halil İbrahim Daşöz, sergide emeği geçenleri tebrik etti.

Sergiler Festival Boyunca Ziyarete Açık

Başta Manisa Belediyesi Meslek Edindirme Kursiyerleri’nin eserleri olmak üzere, Manisalı esnafların portreleri, yağlı boya çalışmalar, fotoğraf ve karikatür sergilerinin yer aldığı karma sergi, açılışa katılanlar tarafından tek tek incelendi. Sergiyi düzenleyen sanatçılart eserleri hakkında protokol üyelerine bilgi verdi. Kültür Merkezi’nin etkinliğe ev sahipliği yapmasından dolayı mutlu olduklarını ve sergilerin festival boyunca ziyarete açık olacağını belirten Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu, sergiye yönelik şöyle konuştu, “Mesir Macunu Festivali kapsamında birçok profosyonel ve amatör sanatçı eserlerini sergilemeye başladı. Kültür Merkezi üst kat fuayede MASMEK kursiyerlerimizin birbirinden güzel el emeği eserleri yer alıyor. Alt kat fuayede de yağlı boya tablolar, karikatürler ve Manisamız’ın değerli esnaflarının portreleri yer alıyor. Festivalimize yakışır bir sanat yelpazesinin oluşturulduğunu düşünüyorum. Tüm halkımızı sergileri ziyaret etmeye davet ederken, her biri el emeği sanat eserlerini ortaya çıkaran değerli sanatçılarımızı kutluyorum.” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu