20.11.2018 09:47

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Kırkağaç Yasemin Düğün Salonu’nda Türk Halk Müziği Konseri verildi. Konserde vatandaşlar gönüllerince eğlendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Kırkağaç’ta Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı işbirliği ile düzenlenen konserde Kırkağaç Yasemin Düğün Salonu’nu dolduran müzikseverler Hasan Başkaya tarafından söylenen şarkılar ile güzel bir akşam geçirdi. Kırkağaç Muhtarlık İşleri Sorumlusu İzzet Coşkun’un da katıldığı konserde vatandaşlar şarkılar eşliğinde gönüllerince oynayıp dans etti. Çeşitli hareketli şarkıların söylendiği konsere katılan vatandaşlar şarkılara da eşlik ederek hoşça vakit geçirdi.