Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.11.2018 10:44

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Valisi olarak göreve başlayan Ahmet Deniz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Valiler Kararnamesi ile Batman Valiliğinden Manisa Valiliği görevine atanan Vali Ahmet Deniz’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Coşkun’a ziyaretinde, Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen, Şehnaz Başaran ile Burak Aslay eşlik etti. Vali Deniz’e çiçek takdim eden Genel Müdür Coşkun, yeni görevinde kendisine başarılar diledi. Genel Müdür Coşkun, Vali Deniz’e gerçekleştirdiği ziyarette, “Size yeni vazifenizde başarılar diliyoruz. Geçmişte görev yaptığınız arkadaşlar, sizden övgüyle bahsediyorlar. Ticaret Odası Başkanlığı yapmış biri olarak esnaf ziyaretlerinizin arkadaşlarımızı memnun ettiğini söyleyebilirim. Esnaf bir toplumun en önemli öğesidir. Eğer esnafın yüzü gülüyorsa toplumun da yüzü gülüyordur” dedi.
“Çalışmalarımızı, gece gündüz demeden sürdürüyoruz”
Açıklamalarına kurum olarak yaptıkları çalışmalar ile devam eden Genel Müdür Coşkun, “MASKİ, bildiğiniz üzere su ve kanalizasyon idaresidir. 1.706 çalışanımız var. 531 milyon TL’lik bir bütçeye sahibiz. 17 ilçedeki 1.232 kilometrekarelik bir alana hizmet ulaştırıyoruz. 1089 mahallemiz var. Bu mahallelere alt ve üstyapı yatırımları yapıyoruz. Kurulduğunda Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalarına başlayan kurumumuzun oturacak bir masa ve sandalyesi dahi yoktu. Şu anda ‘İkiz Kuleler’ diye tabir edilen binada hizmet veriyoruz. Hizmet ağımız her geçen yıl genişliyor. Çalışmalarımızı yılmadan, gece gündüz demeden, 7/24 devam ettiriyoruz” ifadelerini kullandı. 
“İnşallah hep beraber Manisamız için çalışacağız”
Manisa Valisi Ahmet Deniz ise, “İnşallah hep beraber Manisamız için çalışacağız. Hepimizin derdi bu. Bir hayır dua alsak yeter. Bu makamlarda gelip geçiciyiz” dedi. Vali Deniz ayrıca, Manisa’nın Büyükşehir Belediyesi olması ile birlikte köylerin mahalleye dönüştüğünü ifade ederek, MASKİ için geniş bir sorumluluk sahasının ortaya çıktığını belirtti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu