Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.12.2018 16:33

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı tanınmasının 84’üncü yıldönümü dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa şubesi işbirliği ile “5 Aralık 1934’ten 2018’e Çağdaş Türk Kadınının Gelişimi” adlı seminer düzenlendi.

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı tanınmasının 84’üncü yıldönümü dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa şubesi işbirliği ile “5 Aralık 1934’ten 2018’e Çağdaş Türk Kadınının Gelişimi” adlı seminer düzenlendi. Seminere, Manisa’daki sivil toplum kuruluşları ile Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi de katıldı. Atatürk Gençlik Merkezi’ndeki seminerin konuşmacılığını Büyükşehir Belediyesi Uzman Psikoloğu Merve Ateş ve Manisa Barosu’ndan Avukat Pınar Kına Candemir yaptı. Büyükşehir Belediyesi Uzman Psikoluğu Merve Ateş, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kadına bakış açısını anlattı. Kadınların toplumdaki haklarının tarihsel süreçlerine de değinen Ateş, kadınların toplumdaki görevlerinin artması gerektiğine vurgu yaptı. Manisa Barosu’ndan Avukat Pınar Kına Candemir ise, Kadın Haklarını siyasi boyutu ile anlattı. Seminerde, kadınların her görevin altından başarı ile kalktığını ve kadın olmanın dezavantaj olmaması gerektiğine vurgu yapıldı.   

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu