12.12.2018 13:40

Manisa Büyükşehir Belediyesinin gençlik merkezlerinde açtığı kurslar, her kesimden ve her yaştan vatandaşın takdiri topluyor. Bahri Sarıtepe ve Atatürk Gençlik Merkezlerinde açılan ‘Nefes Egzersizi ve Gençleşme Kursu’ kursiyerleri de, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy’u ziyaret ederek, açılan kurs nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini ilettiler.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Bahri Sarıtepe ve Atatürk Gençlik Merkezlerinde ‘Nefes Egzersizi ve Gençleşme Kursu’ veren kurs eğitmeni Yüksel Şafak, kursiyerlerle birlikte Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy’a nezaket ziyaretinde bulundu. Açılan kurs nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy’a teşekkür eden kurs eğitmeni Yüksel Şafak, kursa ilginin kendisini mutlu ettiğini, alınan olumlu geri dönüşlerin de motivasyonlarını arttırdıklarını ifade etti.
“Büyükşehir Belediye Başkanımız eğitime önem veriyor”
Ziyaretleri nedeniyle kurs eğitmeni ve kursiyerlere teşekkür eden Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy da, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, yaş ayrımı gözetmeksizin eğitime büyük önem veriyor. Bu bizim için gerçek bir şans. Biz de Başkanımızın öncülüğünde Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, MABEM’ler, gençlik merkezleri, konservatuvarımız ve tiyatromuzla her yaşa hitap eden kurslar ve eğitimler düzenleyerek, Manisalı hemşehrilerimize katkı sağlıyoruz. Bizler de, Sayın Başkanımızın desteklerinden dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.