Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.04.2013 11:54

MANİSA Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kentte ilk kez düzenlenecek olan ‘Alışveriş Şöleni’nin tanıtım toplantısı yapıldı. Fettah Can, Volkan Konak gibi sanatçıların konser vereceği şölende, vatandaşlar yapacakları her 30 TL’lik alışverişte, dolduracakları kupon sonrası 3 adet otomobil, 10 adet televizyon, 10 adet çamaşır makinesi, 10 derin dondurucu ve 10 adet kamera kazanma şansı yakalayacak.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MTSO) 7-24 Nisan tarihleri arasında düzenleyeceği Alışveriş Şöleni tanıtım toplantısı, Anemon Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu, Mümin Deniz, MTSO Başkanı Bülent Koşmaz, Kültür Müdürü Erdinç Karaköse, MTSO yönetimi ve sponsor firma temsilcileri katıldı. Yapılan araştırma ve tespitlerde Manisa’daki perakende ticarette ciro ve karlarının azaldığını, üyelerin çeşitli sıkıntılar yaşadığını gösterdiğini söyleyen MTSO Başkanı Bülent Koşmaz, “Çarşıda büyük umut ve heyecanlarla açılan dükkânların kapandığını görmek, bizi bu konuda nasıl bir çalışma yaparız düşüncesi içine itmiştir. İşte bu amaçla odamızca bir heyet oluşturularak, bu konuda yapılabilinecek çalışmalarımızı bir araya getirerek valimiz ve belediye başkanımızın da destekleri ile Manisa TSO Alışveriş Şöleni’ni oluşturduk” dedi.

Çeşitli etkinlikler Manisalıları bekliyor

Şölenin 7-24 Nisan tarihleri arasında odaya üye işyerlerinden yapılacak olan her 30 TL’lik alışverişte vatandaşın 1 çekiliş kuponu almaya hak kazanacağını belirten Koşmaz, “Şölen sonunda milli piyango gözetiminde ve noter huzurunda yapılacak olan çekiliş ile 3 otomobil, 10 derin dondurucu, 10 televizyon, 10 çamaşır makinesi ve 10 adet kamera sahiplerini bulacak. Ayrıca şölen heyecanını yüksek tutabilmek için şehrin farklı noktalarında 17 gün boyunca birçok etkinliğimiz olacak. 8 Nisan akşamı saat 21.00’da Cumhuriyet Meydanında Fettah Can konseri ile başlıyoruz. 9 Nisan günü Fettah Can, tekrar bizlerle birlikte olacak ve üyelerimizden alışveriş yapacak. Haftanın çeşitli günlerinde dans gösterileri, dj şovları, ışık oyunları, ateş dansçıları, fotoğraf yarışması, mini konserler gibi daha burada sayamayacağım birçok etkinliğimiz olacak” dedi.

Hedef 3 milyon TL ciro

Çekilişin Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Manisalılara bir armağanı olan Volkan Konak konseri eşliğinde 2 Mayıs Perşembe saat 20.00’da Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacağını ve ödüllerin sahiplerini bulacağını vurgulayan Koşmaz, “Şölen boyunca en az 100 bin çekiliş kuponu ve 3 milyon TL’lik ciro yaratmayı hedefliyoruz. Çalışmayı bu yıl ilk kez gerçekleştiriyoruz, mutlaka hatalarımız eksiklerimiz olacaktır. Sizlerin ve halkımızın geri dönüşleri ile umuyorum ki önümüzdeki yıllarda çalışmalarımızı daha da öteye taşıyarak Manisa’ya geleneksel bir şölen daha kazandırırız. Amacımız hem halkımıza birçok ihtiyacını Manisa’dan da karşılayabileceklerini göstermek hem de ilimizin sosyal yaşantısına bir katkı sağlayabilmek. Ben valimize, belediye başkanımıza, kültür müdürlüğümüze, sponsorlarımıza şölen heyetine Manisa için böyle bir çalışma da harcadıkları emekleri için tek tek teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Kurumlarla işbirliğini felsefe edindik

Manisa’nın uluslararası platformda tanınmasını sağlayan 473. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’ni geride bıraktıklarını ve MTSO tarafından düzenlenen yeni bir şölenin heyecanı içinde olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Geçtiğimiz 15 gün içinde Ticaret Odası Başkanımla ve ilgili arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz istişarede, çeşitli ilçe ve illerde yapılan şehrin ticaretinin canlanması noktasında yapılan etkinliklerden bir tanesini Manisa’da yapma konusunda paylaşımlarda bulunduk. Bu konuda göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kurumlarla işbirliğini felsefe edinmiş bir belediye olarak bu katılımın içerisinde olacağımızı, sonuçta Manisa’daki esnafımızın, Manisa’da yaşayan insanlarımızın mutluluğu açısından baktığımız bir rol olması sebebiyle bu kapsamda her türlü desteği de, Belediye olarak sağlayacağımızı kendileriyle paylaşmıştım. Kurumlarla olan işbirliğimizin Sayın Valimizle, İl Genel Meclisi ile, Milli Eğitim ve diğer kurumlarla yaptığımız ortak çalışmalarımızın burada bir tanesi daha teşekkül edecek” dedi.

Volkan Konak Manisalılarla buluşacak

Manisa Belediyesi’nin 7 ve 24 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan şölende konservatuvar, halk oyunları ekipleri, folklor grupları ve bütün sanatçılarının gösteriler yapacağını da belirten Başkan Ergün, “Sokaklarımızda, sevgi yollarında Mesir’de nasıl yaptıysak, burada da aynı şekilde bu coşkuyu yaşayacağız. Yine başta Zabıta Müdürlüğü’müz, Kültür Müdürlüğü’müz olmak üzere gerekli denetimler ve her türlü çalışmaların içerisinde yer alacaklarının da bilinmesini istiyorum. İşin son finali tabiî ki en güzelidir. Bu sene çok güzel çekilişler var. Bunu Manisa’da Cumhuriyet Meydanı’nda Volkan Konak konserinin de Manisalılara güzel bir gece yaşatalım düşüncesiyle Manisa Belediyesi olarak katkıda bulunalım istedik. Bu Manisa için örnek bir proje. O açıdan nasıl bu projelere bugüne kadar destek verdiysek, aynı şekilde destek vereceğimizin bilinmesini isterim” dedi.

Şölene sahip çıkın

Son olarak konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz de, projenin Manisa’da ilk kez gerçekleştirildiğini, diğer meslek odalarının da dahil olması durumunda Manisa’nın gelecek yıllarda coşkulu bir festivale daha sahip olacağını söyledi. Daşöz, Manisalıların bu şölene sahip çıkması çağrısında bulundu. Konuşmaların ardından toplantıya katılan protokol üyeleri, sponsor firma temsilcileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu