Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.12.2018 15:26

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Sebze ve Meyve Toptancı Hali, Yerli Malı haftası dolayısıyla öğrencileri ağırladı. Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla düzenlenen programla hali ziyaret eden Gazi, 23 Nisan ve Halil Yurtseven İlkokulu öğrencileri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile de buluştu. Yerli Malı Haftası’nı kutlayarak öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Ergün, çocuklara kırtasiye seti dağıttı.

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftası, Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nde gerçekleştirilen programla renklendi. Programda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Gazi, 23 Nisan ve Halil Yurtseven İlkokulu öğrencilerinin bir araya geldiği programa Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Hal Dernek Başkanı Mahfuz Yalçın, Büyükşehir Belediyesi’nde görevli Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve öğretmenler eşlik etti. İlk olarak Manisa Sebze ve Meyve Toptancı Hali esnafını ziyaret eden Başkan Ergün, esnafa hayırlı işler dileklerinde bulundu. Başkan Ergün daha sonra Gazi, 23 Nisan ve Halil Yurtseven İlkokulu öğrencileriyle buluştu. Ardından Yerli Malı haftası dolayısıyla hazırlanan kutlama programına geçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Hal Dernek Başkanı Mahfuz Yalçın kısa bir konuşma yaptı. Yalçın, böyle bir günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve tüm öğrencilere teşekkür etti.
“Bu Ülke Bugünlere Kolay Gelmedi”
Öğrencilerin gözlerindeki ışıltıyı görmenin tüm yorgunluğunu unutturduğunu belirterek sözlerine başlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, “Bugün Yerli Malı Haftası olarak bildiğimiz Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla bir araya geldik. Öğretmenleriniz ve anne-babalarınızdan duymuş ve öğrenmişsinizdir. Bu ülke bugünlere kolay gelmedi. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde canla başla savaşılarak bu topraklar bize emanet edildi. Türkiye Cumhuriyeti’nin ilan edilmesinin ardından Atatürk’ümüz, yerli üretimi teşvik etmek için önemli çalışmalar yaptı. Örneğin, İzmir’de İktisat Kongresi düzenlendi. Bu kongrede ülkemizin bağımsızlığının korunmasının yolunun ekonomik gücünü elinde bulundurmasından geçtiği anlatıldı. Yani, kendimiz üretirsek, ülkemizde üretilen ürünleri tüketirsek bu ülke güçlü bir ülke olur” dedi.
“Aydınlık Geleceğimizin Temel Taşlarısınız”
Bugünün öğrencilerinin ülkemizin geleceği ve teminatı olduğunu dile getiren Başkan Ergün, “Gelecekte bu makamlarda, ülke yönetiminde sizler söz sahibi olacaksınız. Yerli ve milli değerlerimize sahip çıkarsanız, Atatürk ilkelerine bağlı kalırsanız, O’nun gösterdiği yolda ilerlerseniz, tarihimizi ve geçmişimizi iyi öğrenirseniz, ülkemizin geleceği aydınlık olur. Özetle sizler bizim aydınlık geleceğimizin temel taşlarısınız. Bugün sizlerle bir arada olduğum için oldukça mutluyum. Umuyorum ki, sizler de burada olduğunuz için mutlusunuzdur” dedi.
“Gelecek Nesillerimiz İçin Çalışıyoruz”
Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman gelecek nesiller için hizmet vermeye odaklandıklarını vurgulayan Başka Ergün, “Bizler Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak sizlere temiz, yaşanabilir bir Manisa bırakmak için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin eğitimine katkı sağlamak için matematik, Türkçe, İngilizce, bale, cimnastik, satranç, gitar, keman, resim gibi çok sayıda kursu içinde barındıran Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerini ilimizin genelinde hayata geçirdik. Belki de aranızda bu merkezimizden yararlanan arkadaşlarınız vardır. Aynı şekilde zamanı geldiğinde istediğiniz liselere ve üniversitelere yerleşmeniz için yine ilimiz genelinde MABEM kurslarımızı hizmetinize kazandırdık. Bugün binlerce ağabeyiniz, arkadaşınız bu saydığım merkezlerde eğitim alıyorlar. Sadece eğitimde değil, dersleriniz dışında kalan vakitlerinizi güzel bir şekilde değerlendirebilmeniz için oyun alanları, spor alanları ve yeşil alanları sizler için Manisa’mıza kazandırdık. Manisa Büyükşehir Belediyespor bünyesinde yüzme, futbol, basketbol, voleybol gibi dallarda kendinizi geliştirebilmeniz için yaz ve kış okullarını hayata geçirdik. Şu an itibariyle 4 binin üzerinde arkadaşınız kazandırdığımız spor tesislerinde spor yapma imkânı buluyorlar. Tüm bunları sizler geleceğe en iyi şekilde hazırlanın diye yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Sizden tek bir beklentimiz var. Atatürk’ün izinde, ülkenizi, milletinizi ve bayrağınızı sevip korumanız. Başka hiçbir beklentimiz yok” ifadelerini kullandı.
Öğrencilerle Yakından İlgilendi
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, konuşmasının ardından Yerli Malı Haftası’nı kutlayarak, onlarla yakından ilgilendi. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Ergün, onlara kırtasiye seti hediye etti. Başkan Ergün programın ardından kendisinden imza almak isteyen öğrencilere imza verirken, hatıra fotoğrafı isteyen öğrencilerle de bol bol fotoğraf çektirdi. Başkan Ergün, daha sonra hal esnafıyla da tek tek selamlaşarak, hayırlı işler diledi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu