Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.12.2018 11:48

MANİSA Büyükşehir Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Salihli’de Türk Halk Müziği konseri verildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarının solo performansları ve Solist Hasan Başkaya’nın sesiyle; Salihli halkı unutulmaz bir Türk Halk Müziği gecesi yaşadı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, Salihli’de Türk Halk Müziği konseri verdi. Salihli Zafer Keskiner Konferans Salonu’ndaki konsere Büyükşehir Belediyesi Salihli Muhtarlıklar İşleri Müdürü Nilhan Kılıç ve vatandaşlar katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarının saz sanatçıları konserin başında solo performanslar sergiledi. Ardından solist Hasan Başkaya’nın sesinden halk müziğinin seçkin eserlerini ve Manisa türkülerini dinleyen vatandaşlar, konserde gönüllerince eğlendi. Konser sonunda Salihli Muhtarlık İşleri Müdürü Nilhan Kılıç, eşsiz performanslarından dolayı sanatçılara çiçek takdim etti. Kılıç ayrıca vatandaşlara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti ve bundan sonraki süreçte de ilçedeki sosyal ve kültürel faaliyetlerin devam edeceğini söyledi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu