Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.12.2018 14:23

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde 8 branşta 248 öğrenci eğitim alıyor. Öğrenciler, kültürel ve sosyal aktiviteler ile zamanlarını verimli bir şekilde geçiriyorlar.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde hayata geçirilen Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, binlerce minik öğrencinin kendini çeşitli alanlarda geliştirmesi için faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Sarıgöl Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde 8 farklı branşta 248 öğrenci eğitim alıyor. Çocukların gelişim aşamalarında aldıkları eğitimin çok faydalı olduğunu dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, “Sarıgöl Çocuk Kültür ve Sanat Merkezimizde; Resim, Okul Öncesi, Matematik, Bale, İngilizce, Mental, Müzik ve Satranç branşlarında toplam 248 öğrencimiz eğitim alıyor. Verilen eğitimin nitelikli olması, çocuklarımızın bilgi ve bilinç seviyesine olumlu etkiler yapıyor. Aileler de bu durumdan mutlu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde hayata geçen bu projenin öğrencilere gelişim aşamalarında büyük faydası oluyor” dedi.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu