Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.12.2018 13:18

Manisa Büyükşehir Belediyesi milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 82’nci yılı dolayısıyla bir anma programı düzenledi. Usta kalem Ersoy’un, millet ve vatan sevgisinin vurgulandığı programda Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından da Gazi ve Hazar adlı oyunlar sahnelendi.

Şiirlerinde milli ve manevi duyguları ön plana çıkaran usta kalem Mehmet Akif Ersoy, Manisa’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen programla anıldı. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosundaki programı Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Kültür Şube Müdürü Fırat Özcan, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten ve çok sayıda vatandaş takip etti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda MABEM öğretmenleri ve öğrencileri milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un yazdığı Ya Rab ve Çanakkale Şehitlerine adlı şiirleri okudu. Programda daha sonra Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından vatan ve millet sevgisinin vurgulandığı Gazi ve Hazar adlı oyunlar sahnelendi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu