Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.04.2013 15:27

MANİSA Belediyesi’nin Mart ayında Laleli’de hizmete açtığı Atatürk Gençlik Merkezi, Türk Halk Müziği’nin sevilen gruplarından Grup Laçin’i ağırladı. Atatürk Gençlik Merkezi’nde bulunan ses kayıt stüdyosunu kullanan grup, merkezi Manisa’ya kazandıran Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Türk Halk Müziği’nin sevilen grubu Grup Laçin, müzik çalışmaları için Atatürk Gençlik Merkezi’ni tercih etti. Manisa Belediyesi’nin Mart ayında Laleli Mahallesi’nde hizmete açtığı modern gençlik merkezinin ses kayıt stüdyosunda müzik çalışması yapan gruba, Manisa Belediyesi Konservatuvarı Sorumlusu Efe Çıraklar eşlik etti. 1991 yılında kurulan ve 90’lı yıllara damgasını vuran grup, Atatürk Gençlik Merkezi ve ses kayıt stüdyosuna tam not verdi. Manisa’ya çeşitli etkinlikler vasıtasıyla birçok kez geldiklerini belirten Grup Laçin Ritm Sazlar Vokalisti Teoman Dalcı, Atatürk Gençlik Merkezi’ni Manisa’ya kazandıran Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

İzmir yerine Manisa’yı tercih ettiler

Grup Laçin’in müzik çalışmaları için Atatürk Gençlik Merkezi’ni tercih etmelerinden mutluluk duyduklarını belirten Manisa Belediyesi Konservatuvarı Sorumlusu Efe Çıraklar da, “Türk Halk Müziği’nin sevilen grubu Grup Laçin, ses kayıt çalışmaları için İzmir yerine Manisa’yı tercih etti. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Grup Laçin üyelerine içerisinde Manisa’yı ve mesiri tanıtıcı ürünlerin yer aldığı sepetlerden takdim eden Çıraklar, daha sonra grup üyelerine Atatürk Gençlik Merkezi’ni tanıttı.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu