21.01.2019 09:50

Manisa Büyükşehir Belediyesi, sömestr tatilinin başlamasıyla birlikte Ahmetlili çocuklara unutulmayacak bir karne hediyesi verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun hazırladığı Şarlo Sirkte adlı tiyatro oyunu, Ahmetlili çocuklar için sahnelendi.

Ahmetlili çocuklar, karne heyecanını üzerini atmadan Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kendileri için hazırladığı çocuk tiyatrosu ile yarıyıl tatiline adım attılar. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun hazırladığı Şarlo Sirkte adlı oyun, Şehit Hasan Yarış Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda sahnelendi. Kaan Şensoy’un yazıp yönettiği oyunda, Selim Can Doğancı, Servet Şencel, Batuhan Nil, Name Sofu, İrem İner, Derya Bozdoğan, Harun Ovagülü, Murat Bakır ve Merve Doğrar rol aldı. Şarlo Sirkte adlı oyunda çocuklar keyifli dakikalar geçirdi. Aileler de çocuklara yönelik olarak hazırlanan oyun ve düzenlenen etkinlik dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.