31.01.2019 15:16

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu’ya kazandırdığı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nde 2’nci dönem kurs kayıtları devam ediyor. Yarıyıl tatilinde Turgutlu’daki 3 ÇKSM’de 750 öğrencinin kayıt yaptırdığı ve eğitim öğretim döneminin açılmasına kısa bir süre kala kayıtların devam ettiği belirtildi.

Eğitimde fırsat eşitliğinin oluşturulması, okul öncesi grupları ile çocukların ilgi alanları ve yeteneklerinin belirlenmesi, okulda işlenen temel ders konularının pekiştirilmesi ve çözüm yollarının öğretilmesi amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgutlu’da hayata geçirilen Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde 2. dönem kurs kayıtları başladı. Açılan kurslarda 4-12 yaş arasındaki çocuklara Matematik, İngilizce, Türkçe, Okul Öncesi, Satranç, Resim, Gitar, Bale, Keman, Hızlı Okuma, Drama, Mental Aritmetik, Hafıza Geliştirme ve Fen Bilgisi kurslarında eğitim alabilecek. Eğitim döneminin başlamasına kısa bir süre kala Yedieylül Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi 450, Ergenekon Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi 198, Selvilitepe Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi de 102 öğrenci kayıt yaptırdı. Eğitim döneminin açılmasına kısa bir süre kaldığı ve kayıtların devam ettiği belirtildi.