Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.02.2019 11:57

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi okul öncesi eğitim grubunda satranç ve zekâ oyunları kursları başladı. Çocuklar, kurslarda hem eğlendi hem öğrendi keyifli vakitler geçirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, okul öncesi eğitiminde ailelere destek olmak amacıyla hayata geçirdiği Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, çocukların farklı konularda eğitim almaları ve kendilerini geliştirmelerine imkân sağlıyor. Bu kapsamda Ahmetli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde de satranç ve diğer zeka oyunları kursları start aldı. Çocukların zihinsel gelişimlerine yardımcı olan ve karşılaştıkları problemleri çözmede izleyecekleri yolları öğrenmelerini kolaylaştıran öğretmenleri sayesinde nitelikli vakit geçiren kurs öğrencileri, dersler esnasında hem eğleniyor, hem öğreniyor hem de arkadaşlık ilişkilerini geliştiriyorlar.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu