Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.03.2019 17:00

Manisa Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle, Merkez Efendi Devlet Hastanesinde Türk Sanat Müziği Konseri verdi.
14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle, Merkez Efendi Devlet Hastanesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi. Programa, Manisa Valisi Ahmet Deniz, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş ve Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı şube müdürleri, Büyükşehir Belediyesi Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Şube Müdürü Nedim Zurnacı, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat, yetkili personel ve sağlık çalışanları katıldı. Konser öncesinde programa katılım sağlayanlara teşekkür belgesi takdim edildi. Ardından Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Şef Aylin Eralp Demirbek önderliğinde sahne aldı. Konserde Türk Sanat Müziğinin en seçkin eserleri solo ve koro halinde seslendirildi. Hareketli şarkılar konukları coştururken, solist ve koristlerin performansı izleyenlerden tam not aldı. Konser sonunda hep bir ağızdan “Bir Başkadır Benim Memleketim” şarkısı söylendi. Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Konser sonunda Şef Aylin Eralp Demirbek’e çiçek takdim edildi.
Büyükşehir Şehir Hastanesindeki Programa Katıldı
Manisa Şehir Hastanesi’nde de 14 Mart Tıp Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Düzenlenen etkinliklere Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş şube müdürleri ile birlikte katıldı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu