19.04.2019 12:30

Manisa Büyükşehir Belediyesi MASMEK Kursiyerlerin emek vererek yaptıkları eserler Kültür Merkezi Lale Fuaye Salonu’nda sergilenip, satışa sunuldu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi, Sinan Bey Medresesi, Kırmızı Ev Eğitim Merkezi, Hüsrevağa Hamamı ve Yeni Han merkezlerindeki MASMEK Kursiyerlerinin ürettiği binlerce eser istihdam projesi kapsamında Kültür Merkezi Lale Fuaye Salonu’nda sergilenip, satışa sunuldu. Kursiyerlerin ürettikleri ürünleri satarak ekonomilerine de katkı sağlaması hedeflenen MASMEK Çarşısı her ay Kültür Merkezi’nde vatandaşların beğenisine sunulacak.